Principis

SaAS és una societat especialitzada en el desenvolupament de projectes d’arquitectura sostenible des de 1996. El nostre treball busca la síntesi entre la qualitat arquitectònica, l’eficiència ambiental i la responsabilitat social.

L’aposta per un treball multidisciplinari i el rigor empresarial del nostre producte ens ha permès donar resposta a demandes cada vegada més complexes. Aquest rigor està avalat per l’obtenció de la certificació de qualitat ISO 9001: 2008.

Els treballs que realitzem inclouen edificis institucionals, equipaments, habitatge col·lectiu i d’altres, amb una atenció especial a l’entorn urbà i al paisatge.

El coneixement i la innovació formen part essencial de SaAS, per aquesta raó desenvolupem projectes d’investigació i consultoria en arquitectura i urbanisme sostenible. Hem estat pioners en l’anàlisi de cicle de vida de l’edificació i, a través de projectes internacionals, en la definició d’estàndards de baix impacte en l’àrea mediterrània.

La capacitat de lideratge en l’àmbit tecnològic ens ha portat a establir aliances estratègiques amb universitats, institucions i empreses del sector, per desenvolupar projectes amb el màxim nivell d’innovació. Els resultats d’aquests estudis s’apliquen a la millora quotidiana del treball amb els nostres clients.

Aquest esforç s’ha vist recompensat amb nombrosos premis i reconeixements nacionals i internacionals que avalen el nostre treball.